Vertaalbureau Concorde neemt BB&TW over

 

 

 

Vertaalbureau Concorde neemt BB&TW over

Concorde breidt dienstverlening verder uit op financieel en juridisch vlak

 

Amsterdam, 13 april 2017 – Met de overname van BB&TW Financial Language Services door Concorde, bundelen beide vertaalbureaus hun krachten. BB&TW is al jaren expert op het gebied van financiële vertalingen en staat in de markt uitstekend bekend om haar sterke focus op kwaliteit. BB&TW zal voorlopig onder eigen naam actief blijven.

 

Alexandra Van Hellenberg Hubar, CEO Concorde Group: “Wij zijn er trots op dat BB&TW ervoor heeft gekozen om haar activiteiten onder te brengen in de Concorde Group. We vullen elkaar perfect aan. Op financieel en juridisch vlak versterkt BB&TW Concorde en daarnaast staat BB&TW in de markt bekend om haar hoge kwaliteitsstandaard en deskundigheid.” BB&TW is opgericht door Astrid Konings en Annie Tadema, die jarenlange ervaring in het vak hebben. Konings: “Met deze overname vergroten we onze slagkracht en zijn we in staat de consolidatieslag binnen de markt het hoofd te bieden.” Omdat BB&TW via Concorde beschikt over een wereldwijd netwerk van freelance vertalers, kunnen ze meerdere talen aanbieden en daarnaast sneller leveren aan klanten.

 

Konings en Tadema zullen binnen de Concorde Group de klantenportefeuille op gebied van financiële en juridische vertalingen uitbouwen. “Concorde biedt de schaal, wij de inhoud en vaktechnische expertise. Ons volledige team gaat mee, dus onze huidige opdrachtgevers kunnen rekenen op voortzetting van de dienstverlening die zij van ons gewend zijn,” aldus Tadema. De overname past uitstekend in de strategie van Concorde Group om hét toonaangevende vertaalbureau van Nederland te blijven.

 

Over Concorde Group

Concorde Group BV is gespecialiseerd in vertalingen en tolkdiensten en is gevestigd in Amstelveen. Daar werken 180 vaste medewerkers en 3.000 freelance vertalers en tolken aan de beste meertalige oplossingen voor nationale en internationale klanten. Dankzij de kennis, kunde en innovatieve werkwijze van Concorde is het bedrijf het grootste vertaal- en tolkbureau van Nederland geworden.

 

Over BB&TW

BB&TW Financial Language Services is specialist in financiële vertalingen voor onder andere grote banken, verzekeraars, accountantskantoren, financiële en overheidsinstellingen, juridische dienstverleners en multinationals. De vaste vertalers zijn bekend met de complexiteit van de vakgebieden, wet- en regelgeving en de veranderlijkheid daarvan.

 

Einde persbericht