Onze werkwijze

Vertrouwen is voor ons het sleutelwoord. U vertrouwt specialistische (financiële) documenten aan ons toe, vaak met gevoelige informatie. Documenten die u zorgvuldig heeft samengesteld om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van uw klanten en/of andere partijen. Er is u alles aan gelegen dat de tekst in vertrouwde handen is en dat de vertaling net zo goed in elkaar steekt als uw origineel.

Wij maken dit waar door verantwoordelijkheid te nemen voor iedere vertaling die we voor u verrichten, uw documenten vertrouwelijk te behandelen en een duurzame relatie met u op te bouwen o.a. door ook te zorgen voor uw versie- en terminologiebeheer. Daar is onze hele werkwijze op ingericht. Wij zijn uw interne vertalers extern. Die rol ligt ons, gezien onze achtergrond en ervaring bij een grote organisatie. Onderstaand doen we onze werkwijze stap-voor-stap uit de doeken.

Wat gebeurt er als u ons inschakelt voor een opdracht?

1. Wij maken afspraken
Allereerst maken we op basis van de soort, lengte en complexiteit van de tekst een duidelijke afspraak over de doorlooptijd en de kosten.

2. Wij behandelen uw document vertrouwelijk
Veel vertaalbureaus werken samen met een wisselend bestand van freelancers. Dan weet u niet waar uw document terechtkomt. Wij werken met een vaste pool aan gespecialiseerde (financiële) vertalers. Zo zijn uw gegevens voortdurend in vertrouwde handen. Wanneer u dat wenst, kunnen we uw teksten per versleuteld e-mailverkeer of via ons eigen platform verzenden voor nét dat beetje extra zekerheid.

3. Uw tekst wordt vertaald door een specialist
Een van onze specialisten vertaalt uw tekst, met de garantie dat termen en begrippen consequent met inzicht vertaald worden.

4. Uw tekst wordt gecontroleerd
Uw vertaling wordt grondig nagelezen door een tweede vertaler/revisor. Waar nodig corrigeren we.

5. Wij leveren de tekst op tijd
Afspraak is afspraak.

Stuur uw tekst per e-mail aan mail@bbntw.nls en wij maken een passende offerte. Uiteraard wordt uw tekst vertrouwelijk behandeld. We reageren snel.