Uw complexe boodschap
in de sterkst mogelijke vertaling

U zoekt een gespecialiseerd financieel vertaalbureau omdat u weet wat er mis kan gaan als uw complexe (fiscale, economische of financiële) boodschap niet goed overkomt bij uw buitenlandse klanten of relaties. Het afbreukrisico is immers groot in de financiële wereld, waar precisie en nauwkeurigheid uitermate belangrijk zijn.

Wet- en regelgeving veranderen constant, en daarmee ook de vaktechnische termen en begrippen. Sommigen verdwijnen, anderen komen erbij. En niet voor alle vaktermen is direct een 1-op-1-vertaling beschikbaar. Wat dan? Hoe waarborgt u compliance in de vertaalde tekst? Hoe weet u zeker dat:

  • Financiële termen en begrippen consequent en met inzicht vertaald zijn?
  • Uw vertaalde tekst sterk en professioneel overkomt?
  • Uw buitenlandse klant/relatie uw boodschap begrijpt?

Ga voor zekerheid

Een sterke vertaling draagt in belangrijke mate bij aan het imago van uw organisatie. Immers: pas wanneer een tekst met een combinatie van taalkundig en vaktechnisch inzicht vertaald is, kunnen anderstaligen uw kennis en kwaliteit zien en erkennen. De zekerheid die u zoekt, vindt u bij ons.

Zorg dat uw tekst doel treft, voorkom imagoschade en stel de klant centraal door uw vertalingen te laten uitvoeren door specialisten.